More Info ⓘ

close

Richmond House Extension | 2018

Studio Westmaas were instructed to work alongside Michael Jones Architects to transform the lower ground floor of this traditional family home in Richmond. Originally a series of dark and disconnected rooms, the space has been enlarged and fully reimagined. By digging down to create high ceilings and extending into the garden, the space now incorporates a bright, open-plan kitchen and living area with a separate utility room and WC. Traditional, glazed bifolding doors flood the space with light, connecting the room to the garden beyond.

For this project, Studio Westmaas sourced and supplied the furniture, fixtures and appliances throughout, working on bespoke commissions with British makers and manufacturers to ensure longevity.

Photography by Rebecca Reid